.
“JACKY meets KIERS OF De VRIES” … de wervelende combinatie van Jacky met de band van tenorsaxofonist Wouter Kiers of Ruud de Vries.
“JACKY MEETS KIERS’’… Een opzwepende show met JACKY en de band van tenorsaxofonist Wouter Kiers. Met deze heerlijk swingende combinatie van jazz en blues classics tot recente hits kan uw feest niet meer stuk, het dak gaat eraf!
“JACKY MEETS DE VRIES” … Supergroovend optreden met JACKY en de band van tenorsaxofonist Ruud de Vries. In combinatie met deze geweldige formatie brengt JACKY een mix van jazz en blues classics en opwindende funk-, dance- en popnummers. Uiterst dansbaar!

Tenorsaxofonisten Wouter Kiers en Ruud de Vries zijn veelzijdige, bekende verschijningen in de Nederlandse muziekwereld. Improviseren is hun tweede natuur en het podium is hun thuis.
JACKY met tenorsaxofonist, een energieke combinatie!

 

 

 

 

 We LOVE to Party!!  Vette top 40 hits, afgewisseld met lekkere classic disco, soul en rock. Lekker dansen en meezingen. Een trouwfeest, een verjaardagsfeest of een dorpsfeest…. We Love 2 Party! En wij zorgen voor de muzikale invulling voor elk feest.

Een keyboard geprogrammeerd voor de bas en beats, en Jacky heeft niet alleen een heerlijke warme soulvolle stem, maar weet ook als geen ander contact te maken met het publiek. Gitarist/zanger Rudi speelt niet alleen lekkere grooves en licks, maar heeftprogrammeerd voor de bas en beats, en Jacky heeft niet alleen een heerlijke warme soulvolle stem, maar weet ook als geen ander contact te maken met het publiek. Gitarist/zanger Rudi speelt niet alleen lekkere grooves en licks, maar heeft
door jarenlange ervaring een feilloos gevoel ontwikkeld om het juiste nummer op het
juiste moment te kiezen! Er wordt dan ook niet met vaste setlist gespeeld. Het repertoire van de avond wordt bepaald door het publiek en de sfeer!

 

 

 

 

 


Jacky meets Evert... 
Evert Scholten is een gedreven en veelzijdig gitarist die al een kleine dertig jaar zijn leven in dienst stelt van de muziek. Hij geeft sinds 1980 gitaarles en organiseert jazz sessies.
Jacky meets Cajan …  Pianist Cajan Witmer studeerde in 1989 af aan het Conservatorium van Rotterdam. Sinds 2005 is hij docent aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. De afgelopen 25 jaar speelde Cajan op diverse podia in binnen- en buitenland.

Bent u op zoek naar een akoestische setting met een bescheiden formatie van zang, gitaar en eventueel bas of zang en piano dan zijn dit verrassende combinaties. Ideaal voor een opening van uw galerie, een bedrijfsborrel of een café optreden.
Van jazz classics tot moderne hits!

 

 

 


Jacky meets Big Bucks & Easy Money… 
Het enorme repertoire van Anton Arema (Easy Money), het virtuoze gitaarspel van Ben Blue (Big Bucks) en hun al meer dan twintig jaar getrainde samenspel zijn belangrijke ingrediënten van hun optredens.
Samen met Jacky creëren ze een zeer krachtige formatie Het publiek is steeds weer verbaasd over de power en de volle sound die drie stemmen en twee gitaren  produceren. Verzoekjes zijn welkom bij Big en Easy.