.
Toen ik heel jong was zong ik al hele liedjes met veel enthousiasme uit volle borst voor publiek. Dat doe ik nog steeds. Op mijn vijftiende kreeg ik een gitaar en ben daarmee mijn zang meer gaan ontwikkelen.
In de loop der jaren heb ik in verschillende bands gezongen. Met een pianoduo speelde ik op feestjes en partijen en met de band Jacky’s Farm heb ik veel gigs gehad in kroegen in het Westen van het land. Deze laatste formatie speelde typische Old School soul muziek, inclusief de vette sound van een hammondorgel.
De professionaliteit en gedrevenheid van de muzikanten deed mij beseffen dat muzikale kwaliteit en een goede muzikale communicatie onderling erg belangrijk zijn om iets moois neer te zetten.
Ik waardeer vele soorten muziek en ben dol op entertainen om een feestje tot een succes te maken. Viert u uw bruiloft of jubileum of blijft u liever in de jazzy sferen  voor de opening van uw galerie, u bent bij mij aan het juiste adres.Wilt u mij boeken voor een café optreden met een bluesy randje, ook dat is  mogelijk.

Ik werk samen met verschillende professionele muzikanten om te komen tot de juiste samenstelling. Een kijkje nemen bij bands waar ik vaak mee optreed? Klik dan onder het kopje “bands”. Wilt u een idee krijgen van de mogelijkheden dan kunt u de sfeer vast proeven door mijn audio of videotracks te beluisteren.